Over mij

nieuw avontuur

Hi, Wat leuk dat je meer wilt weten over Nooha, mijn persoonlijke blog. Ik ben Janneke, het meisje achter Nooha. Ik ben 27 jaar en woon – samen met de leukste Buurman – in Voorthuizen, een klein dorpje in Gelderland.

Nooha.nl is mijn persoonlijke blog over love, happiness, lifestyle, food en DIY. Wat je kunt verwachten op nooha.nl? Wekelijks blog ik over Do It Yourself projecten, recepten, ik deel mijn dagelijkse strubbelingen, maar ik blog vooral over mijn geluksmomentjes en de dingen waar ik vrolijk van word. En wat ik vooral hoop is dat je bij het lezen van mijn blog gaat glimlachen. Dat is namelijk wat Nooha is. Nooha, de blog die je laat glimlachen.

Waarom een eigen blog? Mijn hart maakt een sprongetje als ik mag schrijven, fotograferen of als ik creatief bezig kan zijn. Ik hou van mooie teksten, kaarten en posters. En dat alles wil ik graag met je delen op mijn site. Ik hoop dat je mijn passie terug ziet in mijn site. Neem gerust een kijkje! Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.

Leuk, ik krijg steeds meer bezoekers op mijn site! Ik hoop dat ik ze allemaal laat glimlachen! De cijfers in november 2014: 2.650 bezoekers per maand en 7.050 paginaweergaven per maand.

Veel plezier op Nooha.nl!

Met een glimlach,

Janneke