27 december 2016

thats-a-fact


Heerlijk muziek! Was ik een jaar geleden verzot op de muziek van James Blunt, blèr ik nu graag mee met de muziek van James Bay. Verder luister ik ook wel naar zangers die niet de naam James dragen hoor. Zo galmen de nummers van One Republic uit de speakers van mijn laptop terwijl ik dit typ. Heerlijk muziek. Totdat…

… Ik op de verjaardag van mijn broertje en zusje zat en mijn vader de CD van Katie Melua aanzette. Ik heb daar nog een traumaatje van. Muziek van Katie Melua en Norah Jones vind ik zooooo niet mooi. Net zoals anderen de muziek van de James-mannen misschien niet mooi vinden. Helaas is Katie Malua geen One Day Fly en moet ik haar gezaag soms aanhoren op de radio. Gelukkig kan ik dan gauw overgaan naar een andere zender. Nu zette mijn vader de plaat van Katie dus op. En zodra de eerste noot werd ingezet, riep ik al dat de muziek uit moest. Vreselijke trommelvlies-kapotmakende-zeikherrie. En mijn armhaartjes gaan helemaal omhoog staan als ik het nummer ‘Nine Million Bicycles‘ hoor. Want Katie wauwelt dan:

    “There are nine million bicycles in Beijing
    That’s a fact
    It’s a thing we can’t deny
    Like the fact that I will love you till I die.” 

Ja, hallo Katie! Zo kan ik het ook! Ik ga toch ook niet een nummer zingen. Ik heb twee benen en groene ogen, lalala. That’s a fact! Op maandag moet de gft-kliko aan de weg. That’s a fact! In april moeten we weer belastingaangifte doen, lalala. Thats a fact! Honden moeten worden uitgelaten, anders poepen ze in je huis, lalala. That’s a fact! 

Ik zet de kneiters van Kensington op repeat. Want volgens mij heb ik mijn standpunt wel gemaakt. Ik hou niet van de muziek van Katie Melua. That is pas a fact! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *