7 januari 2016

groen, huis, interieur


Nieuw jaar, nieuwe kansen! Ik vond dat het tijd werd om het huis een metamorfose te geven. Dit keer meer groen in huis. En nee, dan heb ik het niet over planten en bloemen. Ik kan namelijk alleen mijn cactusverzameling levend houden! 🙂 Dus, meer groen in mijn accessoires. Kijk je mee?

groen, huis, interieur

Een foto voor de metamorfose. Hier kijk ik al zooo lang tegenaan. Tijd voor iets nieuws!

groen, huis, interieur

En dit is het geworden! Van links naar rechts. Een groen bordje dat ik bij de kringloop kocht. Daarnaast een kaart van Liekeland die ik bij Loods 5 kocht. Het schilderij met de vogel is het eerste schilderij dat mijn oma ooit maakte, hoe leuk dat ie nu in ons huis staat. Het prachtige handgemaakte papier kocht ik bij Loods 5. Gewoon een stuk afknippen en met masking tape aan de muur plakken. Daarvoor zie je een gouden vaasje met een cactus (die ik dus levend kan houden), gekocht bij Sissy Boy. Helemaal rechts een lijstje met daarin ook van dat prachtige handgemaakte papier dat ik bij Loods 5 kocht.

groen, huis, interieur

Nog even een overzichtje!

groen, huis, interieur

Meer groen in huis! Groen is natuurlijk wel een kleur die aanwezig is. Maar het is ook een chique kleur. En groen is helemaal hip in 2016! Dus: groen, gewoon doen!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *