21 mei 2015

paperlover


Ik ben een paperlover! Ik hou van alles wat je nodig hebt om de mooiste cadeautjes in de pakken. Zakjes, inpakpapier, stickertjes, kaarten, labels, lintjes en mooie notebooks. Mijn hartje gaat er sneller van kloppen. Serieus, ik ben net een klein kind. Ik kan dolgelukkig worden als er weer een pakketje met mooie spulletjes op de deurmat valt. Vandaag laat ik je mijn paperstash zien. 🙂

paperlover

In deze bak van Hema bewaar ik alle juweeltjes.

paperlover

Ik heb notitieboekjes in alle soorten en maten, leuke cadeauzakjes en het mooiste inpakpapier.

Papier-03

Ik ben gek op het witte notitieboekje met rose-kleurige lijntjes.

paperlover

Mijn verzameling stickers en labels!

papier, paper

In deze paperbag bewaar ik mijn inpakpapier.

papier, paper

Inpakpapier!

papier, paper

En nog meer cadeauzakjes! Ik word er vrolijk van! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

3 reacties op “Paperlover ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *