13 mei 2015

Instaswap


Yes, hij is ein-de-lijk binnen! Mijn Instaswap pakketje! Ben je benieuwd wat er in mijn pakketje zat? Komt ie!

Op 1 mei verstuurde ik mijn eigen swappakketje naar naamgenootje Janneke! En hoe toevallig: iemand die ook Janneke heet had mij! 🙂 Mijn pakketje had iets vertraging…. Maar het wachten was het meer dan waard!

Mijn verstuurde Instaswap-pakketje

Instaswap-01

Wat zat er allemaal in. Even denken hoor! Ohja, een kussenhoes, twee armbandjes, kaarten, een shopper, een receptenboekje, een sleutelhanger. Ik geloof dat dat het was! Mijn naamgenootje was blij met haar pakketje!

instaswap

En ze plaatste een foto van haar ontvangen swap op Instagram. Ze was blij met het pakketje. Leuk om te horen! 🙂

Mijn ontvangen Instaswap-pakketje

En dan nu mijn ontvangen pakketje. Wow, het uitpakken was al een groot feest.

Instaswap

Hier word je toch blij van!

Instaswap

Allereerst een persoonlijk kaartje van mijn swap-maatje.

Instaswap

Lief!

Instaswap

Jip en Janneke koekjes! 🙂

Instaswap

Super leuke kaart met een mooie hanger. Deze kaart is mijn favoriet.

Instaswap

Deze twee leuke kaarten zaten ook in het pakketje.

Instaswap

Hoe grappig is dit! Op mijn Instagram-account staat een foto van mij waar ik een ‘snor op een stokje‘ voor mijn gezicht hou. Dat had mijn swapmaatje gezien: Mevr. Snor dus! 🙂

Instaswap

En dit lieve, kleine konijntje is zooo cute!

Instaswap

Deze cadeauzakjes van Hema zijn leuk!

Instaswap

Creabea naamgenootje maakte een Nooha-slinger. Lief!

Er zat ook nog een mega lekkere reep chocolade in. Die heb ik helaas niet meer kunnen fotograferen, want Buurman had hem bijna in zijn geheel opgegeten! Ik vond het uitpakken een groot feest. En meedoen met de #Instaswap2015springedition was super leuk. Je verspreidt een beetje vrolijkheid, doordat je cadeautjes stuurt en ontvangt. Volgende keer doe ik weer mee! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *