9 mei 2015

kussens


Ik hou van mijn huisje. En de bank is een van mijn lievelingsplekken in huis. Met lekker veel kussens om mij heen en een kleedje ben ik niet van de bank af te slaan. Vandaag laat ik je zien welke kussens ik in huis heb en waar ze vandaan komen. Ze liggen trouwens niet allemaal tegelijk op de bank. Ik wissel regelmatig af!

kussens

Het zwarte kussen met witte stippen maakte ik zelf. Het rosé-kleurige kussen met pailletten kocht ik online bij H&M en het kussen met het konijntje ook. Volgens mij zijn ze daar niet meer te koop.

kussens

De stof van het zwarte kussen met grote witte stippen kocht ik bij Ikea. Het kussen maakte ik zelf. De andere twee kussens maakte ik ook zelf. De stof kocht ik bij een stoffenzaak. De strik heeft een leer-look.

Kussens-03

Het groene kussen kocht ik een paar weken geleden bij Hema voor 6 euro. Het grijze kussen met sterren kocht ik online bij H&M en is ook niet meer te koop.

kussens

Het oud-roze kussen maakte ik ook zelf en het zwarte kussen met het witte kruis ook. De stoffen kocht ik bij een stoffenwinkel. Het zwart-witte kussen met grafische print kocht ik bij Ikea.

kussens

De oude stoel kocht ik voor een prikkie bij de kringloop. Leg een paar kussens op een stoel voor een leuk en gezellig effect.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

4 reacties op “Mijn kussens

 • Cosy by Cindy

  Ik hou ook van kussens! Ik koop ze alleen zelden waardoor er altijd dezelfde op de bank liggen. Misschien toch maar eens doen want het staat erg leuk! Ik vind ze allemaal leuk!
  Liefs Cindy

  Reply
  • Janneke Post author

   Hi Cindy, Jaaaa kussens zijn zooo fijn! En anders misschien zelf maken?? Groetjes, Janneke

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *