13 april 2015

bordjes aan de muur


Dit is een van de goedkoopste DIY-projecten die ik ooit heb gemaakt. Mijn vriendinnetje maakte eerder al deze bordjes voor aan de muur en ik was meteen verliefd! Die bordjes moesten ook aan mijn muur komen. Je hebt alleen kartonnen Hema-bordjes nodig, een zwarte stift, masking tape. En hoe fijn is het: je hebt geen gaten in je muur!

bordjes aan de muur

Je kunt je eigen prints tekenen op je bordjes.

bordjes aan de muur

Ik wisselde grote en kleine bordjes met elkaar af.

bordjes aan de muur

Met masking tape (even dubbelvouwen) plakte ik de bordjes aan de muur.

bordjes aan de muur

Dit past perfect in mijn slaapkamer!

bordjes aan de muur

M’n eigen kunstwerkje! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *