7 april 2015

instaswap


Jaaaaa! Ik stuiter helemaal van enthousiasme. Ik doe mee met de Instaswap 2015 spring edition! Ik heb er al eerder een blog over geschreven. Dus wil je weten wat instaswap is? Lees mijn eerdere blog over Instawap even terug! Maar goed. Op 31 maart was het dus zover. Ik kreeg te horen wie mijn Instaswapmaatje was. En dat is leuk zeg! Alhoewel, ik moet wel zeggen dat ik best een moeilijk swapmaatje heb. Althans. Dat dacht ik de eerste twee dagen. Maar mijn swapmaatje voorziet me nu van meer informatie. Over haar stijlen enzo. Heel fijn!! Dat maakt het toch makkelijker om een pakketje samen te stellen. En dat pakketje samenstellen is gelukt. Kijk je mee?

Het is de bedoeling dat je je swapmaatje geheim houdt. En op 1 mei is de verzenddag. Dan stuur ik mijn pakketje naar mijn swapmaatje. Ik kan dus nog niet zeggen wie mijn swapmaatje is, maaaaarrrrr…. Ik kan natuurlijk wel een sneak peek geven van het pakketje! Komt ie!

Instaswap-01

Ik heb de mooiste papieren cadeauzakjes gekocht, om de kleine cadeautjes zo leuk mogelijk in te pakken. Dat is gelukt toch?

Instaswap-02

Love it! Nu is het wachten op 1 mei. Dan mag ik mijn pakketje op de post doen. En als het goed is ontvang ik op 2 mei mijn eigen swappakketje. Ik laat je weten wat erin zit! 🙂 Can’t wait!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

3 reacties op “Instaswap Part II

 • Cosy by Cindy

  Spannend he?! Ik doe ook mee en ben al lekker bezig. Ben benieuwd naar alle foto’s straks van iedereen. Je hebt een leuk blog, ik ga je volgen.
  Liefs Cindy

  Reply
  • Janneke Post author

   Heel spannend! Ik ben ook zooooo benieuwd! Het is een groot feestje! Veel plezier met het samenstellen van je pakketje! 🙂

   Reply
 • Petra

  Wat een super snoezige cadeautjes heb je gemaakt! Echt leuk! Je schrijft ook echt heel leuk! Ik lees je blog altijd met veel plezier 🙂

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *