kastje


Er staat een nieuw kastje te pronken in mijn huis. Nou, ja nieuw. Dit kastje staat inmiddels in mijn derde huisje en heeft al verschillende kleuren gehad. En dit keer was het tijd voor een beetje een early dew/mint-achtig kleurtje. Om precies te zijn Flexa N2.05.70). De voorjaarskleur van 2015! Super leuk om te combineren met zwart en wit, maar ook andere kleurtjes (denk aan pastel roze, neon of roodkoper) staan er goed bij. 

kastje

Ik hou van deze kleur!

kastje

Het handgreepje maakte ik zelf (met hulp van Buurman). Plak twee repen leer op elkaar (te koop in een hobbywinkel). Boor twee gaten in het leer, aan ieder uiteinde 1 gat, zodat de schroef erdoorheen kan. Even het moertje vastdraaien en klaar ben je!

kastje

Yeah, helemaal blij met mijn nieuwe kastje én met véééééél meer opbergruimte. Mijn boeken hebben een plekje gekregen in de kast. Het kastje heb ik ooit op Marktplaats gekocht.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

5 reacties op “Pastel is the new black!

 • Suzanne StudioSuZ

  Ontzettend leuk kleurtje… is inmiddels ook mijn favoriet aan het worden en wat een top idee dat handvat! Dank voor de leuke tip (en alle andere leuke ideeën)!

  Reply
  • Janneke Post author

   Hi Suzanne,
   Leuk om te horen, dankje! Mooi kleurtje is het he! Ik wil het misschien ook op m’n slaapkamermuur, maar even kijken of vriendlief dat ook wil! 🙂

   Reply
 • Evelien

  Hoi,
  Wat een super gaaf kleurtje!
  Weet je zeker dat dat het goede nummer is? Ik kan het niet vinden op google.
  Ik neem aan dat de kleur speciaal gemengd is?
  Op google zie ik kleurenkaarten maar daar zie ik hem niet tussen staan….

  Groetjes Evelien

  Reply
  • Janneke Post author

   Hoi Evelien,

   Gaaf kleurtje he! Ik ben gewoon naar de Karwei of Gamma (weet ik niet meer) geweest en de kleur uitgezocht op een staaltje.
   De verf is daar inderdaad ter plekke gemengd, maar dus wel van een voorbeeld kaartje! Ik zou gewoon even informeren bij de bouwmarkt.

   Met een glimlach, Janneke

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *