houten fotolijst


Ik hou ervan om houten materialen te gebruiken in huis. Toen ik deze houten fotolijst tegenkwam op Pinterest ging mijn hartje sneller kloppen. Die wil moet ik ook hebben, dacht ik! 🙂 Houten materialen maken mijn inrichting wat warmer, want ik heb veel wit in huis. Ik had al een houten schijf op mijn tv meubel staan (met mini cactussen erop). Dus de basis was er al. Hup aan de slag!

Wat heb je nodig?

  • Een houten schijf
  • Zwarte spijkertjes
  • Een hamer
  • Kaartjes en/of foto’s

houten fotolijst

Sla vervolgens spijkertjes in de houten schijf. Gebruik per kaart/foto 2 spijkertjes aan de voorkant, en 1 aan de achterkant (in het midden). Daar blijft je kaart of foto mooi tussen staan.

houten fotolijst

Hier zie je de spijkertjes vanaf bovenaf. Ik sloeg 2 spijkertjes aan de voorkant van de foto en aan de achterkant 1 spijkertje. Yeah! Wood = good!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *