instaswap


Jabbedabbedoooo!! Ik heb me ingeschreven voor de Instaswap Spring Edition! In deze blog ga ik je er alles over vertellen. Ben jij een fanatiek instagrammer? Houd je van snailmail? Leuke pakketjes ontvangen én cadeau doen? Dan is Instaswap zeker weten jouw ding! 

Wat is Instaswap? – Share some kindness
Instaswap is een initiatief van Instagrammer Lynda Hovens. Met instaswap wissel je aardigheidjes uit met iemand anders. Zo simpel is het. Je maakt (dat heeft de voorkeur) of koopt een aardigheidje voor je swappartner en verstuurt dat pakketje op 1 mei naar je swappartner. Alle deelnemers plaatsen foto’s op Instragram van de voorbereidingen en eigen foto’s en pakketjes. Zo zijn er in die periode alleen maar ‘happyposts’ op Instagram te zien. Speading some kindness dus! 🙂

Wie is je swappartner?
Je krijgt een swappartner toegewezen. Het is de bedoeling dat je de naam van je swappartner zo lang mogelijk geheim houdt. Dus zet je account wel openbaar, zo kan je swappartner stiekem bij jou kijken, om erachter komen wat je interesses enzo zijn. En andersom natuurlijk: jij kunt gluren bij je swapmaatje. In de vorige editie van Instaswap deden 600 deelnemers mee. En zij hadden ontzettend veel voorpret.

Kosten?
Dat bepaal je zelf! 🙂 Je bepaalt zelf hoeveel en wat je in het pakketje doet. Dit kan dus ook een pakketje zijn, maar brievenbuspost kan natuurlijk ook! Het gaat niet om de grootste swap, het gaat erom dat je een glimlach op iemands gezicht tovert! Kortom: het gaat om de aandacht!

Aanmelden?
Aanmelden kan nog tot en met 28 maart! Dus hup naar de website van Instaswap en aanmelden maar!

Op de post
Na 28 maart krijg je de gegevens van je swappartner! Hoe leuk!!! En daarna heb je ruim te tijd om je pakketje voor te bereiden, want de pakketjes worden op 1 mei 2015 verstuurd.

Ik heb nu al voorpret! 🙂

Ohja, Nooha is sponsor van Instaswap. Onder de deelnemers worden 10 Nooha-pakketjes verloot! 🙂

Ohja2, kijk op Instagram onder #instaswap2015springedition

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *