16 februari 2015

blik geluk


Dit blikje had ik al een tijdje op mijn verlanglijstje staan, maar ik kon hem nooit vinden bij Hema. Nu kwam ik hem tegen en kocht hem uiteraard! Een blik vol kaartjes waar je gelukkig van wordt! Leuk om kado te geven of om een kaart naar iemand te sturen. Of om zelf bij stil te staan natuurlijk.

In het blik zitten 50 kaarten met mooie spreuken over geluk. Het blik kost geloof ik 6 euro.

blik geluk

Sooo true!

blik geluk

Geluk zit in de kleine dingen.

blik geluk

Nog meer mooie spreuken.

blik geluk

50 kaarten vol geluk!

Ben je benieuwd naar mijn geluksmomentjes? Zoek dan onder de categorie Happiness. Wat is jouw geluksmomentje?

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *