4 februari 2015

blogging


Vragen over mijn blog krijg ik regelmatig. Hoe ik aan mijn inspiratie kom? Wat ik het leukste vind aan mijn blog en hoeveel tijd ik aan mijn blog besteed. Deze blogtag kwam ik tegen bij Kelly. En ik vul hem graag voor je in. Ben jij meteen op de hoogte! 🙂

Hoe lang blog je al?
Ik blog sinds juni 2014. Sinds juni verschijnt er om de dag een blogpost op Nooha.nl.

Hoeveel tijd per dag besteed je aan je blog?
Dat wisselt enorm. Soms ben ik een hele dag bezig met mijn blog. Dingen maken, recepten uitproberen, foto’s maken en stukjes tekst schrijven. En soms doe ik ook een paar dagen niets! Ik heb natuurlijk nog een baan naast mijn blog en daarom is het soms een beetje passen en meten.

Weten mensen in je omgeving dat je blogt?
Ja, steeds meer mensen! Ik word regelmatig op een feestje aangesproken over mijn blog. Super leuk om de reacties te horen van iedereen.

Hoe kom je op het idee om te gaan bloggen?
Nooha.nl was eerst een webshop. Daarnaast deelde ik regelmatig recepten of DIY-projecten. Toen ik een webshop had, kwam ik erachter dat mijn passie meer ligt in schrijven en fotograferen. Daarom is de shop uit de site en blog ik nu op Nooha.nl. Ik vind het heerlijk om te bloggen. En van me afschrijven. Dat zie je vooral terug in mijn columns. Een beetje zelfspot en ik vind het leuk als er een beetje humor in terug komt.

Wat vind je het leukste aan je blog?
Ik vind de site mooi, hou van de kleuren en de opzet. Ik vind zelf de columns het leukste om te schrijven. Alleen als ik inspiratie heb dan! 🙂

Waar haal je inspiratie vandaan?
Een wandeling, een uurtje snuffelen in de Action, van mijn zus, uit tijdschriften, via anders bloggers. En natuurlijk door gesprekken met familie, vrienden enzovoorts! 🙂

Heb je wel eens geen tijd of zin om te bloggen? Hoe los je dit dan op?
Ja, dat komt weleens voor. Maar dat komt meer door tijdsgebrek. En misschien ook omdat ik per se om de dag een nieuwe blog wil posten. Waarschijnlijk valt het jullie niet eens op als ik een dag oversla. Hoe zouden jullie dat vinden?

Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?
M’n camera en laptop, goede muziek en een lekker drankje! O dat zijn vier dingen.

Wat zijn je drie populairste blogposts?

Zomers toetje, inpaktip met kaarsjes en inpaktip met maskingtape.

Wat zou je nog willen bereiken met je blog?
Ik zou graag fulltime blogger willen worden! 🙂

Via welke drie social media is jouw blog te volgen?
Facebook en Twitter!

Ik ben benieuwd. Wil je nog meer weten over mijn blog? Let me know!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *