2 februari 2015

wijnfles


Ik kreeg een tip voor dit leuke DIY-projectje! De mooiste wijnen staan in het schap van de supermarkt, maar niet alle etiketten zijn even mooi. Wat een probleem hoor ik je denken. Dat valt wel mee, maar je kunt je wijnfles eenvoudig oppimpen. Kijk je mee hoe ik dat deed?

Wat heb je nodig?

  • Wijnfles(sen)
  • Chalk marker (o.a. te koop bij Hema)

Hoe maak je het?

Leg de fles wijn in heet water, zodat het etiket van de fles weekt. Blijven er nog wat resten van het etiket op de fles zitten? Die haal je gemakkelijk weg met een schuurspons en schuurmiddel. Zorg dat de fles goed droog is. Klieder je eigen tekst op de fles. Klaar!

Laat die flessen vooral op tafel staan. Ziet er gezellig uit!

wijnfles

wijnfles

wijnfles

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Één reactie op “Wijntje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *