29 januari 2015

Featured Video Play Icon


YEAH!!! Mijn eerste, echte, eigen film is online! Met in de hoofdrol? Jawel, moi! En ik vind hem zooo leuk geworden. Wat vind jij ervan? Een tijd geleden ging ik met Lynn en Julia op stap om de film te draaien. Wat een gezellige ochtend hadden we. Cupcakes bakken, smoothie maken, rondje hardlopen, keutelen op de markt en crossen in de Micra! 

Sommige scènes moesten een paar keer opnieuw (lees: ik had nog kauwgom in mijn mond, liet de auto afslaan en er liepen mensen door het beeld). Maar dat mocht de pret niet drukken. En het resultaat mag er zijn! Bedankt lieve Lynn en Julia!

Laat je me weten wat je van de film vindt? 🙂

film

Smoothie maken!

film

De microfoon vastmaken in m’n jasje!

film

Yeah! 10 keer hetzelfde stukje rennen 🙂

film

Camera in de yoghurt! Jak! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

6 reacties op “Filmpje: Wie is Janneke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *