11 januari 2015

interieurtag


Deze tag kwam ik tegen bij Lisanneleeft. De intereurtag. Ik beantwoord vandaag vragen over mijn interieur! Sinds februari 2014 woon in in mijn huisje en het bevalt me zo goed! Het is elke keer weer fijn thuiskomen. Oké, tijd voor de tag. 

Mijn favoriete items in huis zijn…
Dat is toch wel mijn eetkamertafel met bank. Die maakte mijn zwager voor mij en ik ben er elke dag blij mee. Ik zit graag aan tafel om lekker bij te kletsen, te eten en natuurlijk om lekker te bloggen. Boven heb ik ook een bureau staan, maar daar werk ik dus nooit, omdat ik liever beneden aan tafel zit. En uiteraard lig ik ook graag op de bank of in bed.

interieurtag

Ik zou het liefst nog willen aanschaffen…
Uhh.. Ik heb eigenijk geen idee! Ik kan ook niet veel meer kwijt in mijn huis.

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor mijn huis, dan doe ik dat bij…
Poe, das een lastige. Mogen het ook meerdere winkels zijn? Ik ga dan toch het liefste voor wat webshops. Een van mijn favoriete merken is HAY, een Deens merk. Ik ben sowieso dol op de stijl uit de Scandinavisch landen! En ik ben helemaal gek op webshops met mooie accessiores. Livvlifestyle is daar een voorbeeld van. Nee, ik weet het! Ik kies de webshop van VTwonen (voorheen voor thuis), daar verkopen ze echt alles!

beer

Ik verschil (niet) heel veel van smaak met mijn partner…
Ehh.. Ja dat is nog een dingetje. Buurman vind mijn inrichting niet zo mooi (of hij zegt het om mij te treiteren). En ik vind zijn inrichting minder mooi. Buurman vindt mijn vloer lelijk. En hij vind mijn huis te wit. Ik vind het heerlijk om alles wit te hebben. Lekker rustig en met accessoires en natuurlijke materialen kun je je huis makkelijk gezelliger maken.

Dit item zou ik het liefst zo snel mogelijk weg willen doen…
Eigenlijk niets. Maar dat komt ook, omdat ik nog niet zo lang in dit huis woon. Toen ik verhuisde heb ik eigenlijk alles nieuw gekocht, dus ik ben nog heel blij met mijn meubels en de accessoires.

Accessoire dat echt typisch jou is…
Mijn kapstophaakjes. Een beetje gek, een beetje Janneke dus! 🙂 En mijn betonrek, net iets anders dan anders en kan ik mooi kaartjes en foto’s aan hangen. Daar hou ik van!

interieurtag

M’n kapstokhaakjes: een hertje, een olifant en een konijn! 🙂

kaartjes in mijn huis

En het betonrek!

P.S. Neem de tag gerust over op je eigen blog.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “De interieurtag

  • Milou

    Wat leuk dat je mijn interieurtag ingevuld hebt! Ik kom hem ineens echt overal tegen en het is zo leuk om al die verschillen te lezen. Je hebt echt hele mooie items er tussen staan.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *