1 januari 2015

byebye2014


OUD
Wat is je leukste moment/herinnering van 2014?
Dat ik de sleutel van mijn huisje kreeg! En aan afgelopen zomer heb ik hele fijne herinneringen. Ik kreeg namelijk iets met Buurman en loop sinds die tijd op een roze wolk!

Welke grote les heb jij geleerd in 2014?
Dat ik me niet zo druk moet maken om dingen. De meeste dingen waar ik me druk om maak komen namelijk toch niet uit. Zonde van alle stress die ik ervan heb gehad. Dat ‘stress hebben’ is trouwens wel een dingetje. Ik kan me zooo verantwoordelijk voor dingen voelen dat ik non-stop gestrest ben. Vreselijk en zo niet nodig. Dat hoop ik in 2015 toch wel echt anders te doen!

Welke drie blogposts waren het populairst op jouw blog in 2014?
Deze deel ik op in de categorieën. Het populairste recept was zomers toetje, in de categorie DIY werd de inpaktip met kaarsjes het meest bekeken. En de populairste column was: string!

Wat is het leukste ding dat je voor je blog hebt mogen doen in 2014?
Ik vond het heel leuk dat ik me sinds juni alleen op mijn blog heb gestort. De shop is sindsdien verdwenen. Sinds ik alleen maar blog heb ik ook steeds meer columns geschreven. En daar word ik toch wel heel blij van! En het interview in de Barneveldse Krant vond ik erg leuk. Ik heb ontzettend leuke reacties gehad op het artikel. Bedankt!

NIEUW
Wat zijn de plannen met je blog voor 2015?
Vooral veel columns schrijven!

Wat zijn je doelen/wensen/ideeën voor 2015?
Minder gestrest door het leven gaan staat toch wel op nummer 1! Ik wil me graag ontwikkelen in mijn werk, ik wil graag meer met mijn columns gaan doen. En natuurlijk leuke dingen blijven doen met familie, vrienden en Buurman! 10 kilometer kunnen hardlopen, gezonder leven. Ohja, nog een wens voor 2015: een heerlijke vakantie naar de zon, alsjeblieft! Voor de rest wil ik eigenlijk zo door gaan als in 2014! Dat was toch wel een topjaar.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

5 reacties op “Oud en nieuw bloggerstag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *