26 december 2014

Geluksmomentjes-banner


Yeah! 2014 is voorbij gevlogen! En wat een bijzonder jaar was het voor mij. Kijk je mee naar mijn hoogtepunten van afgelopen jaar?

Huisje
In januari kreeg ik de sleutel van mijn eerste echte koophuisje. Na zes weken klussen, schuren, verven (heel veel verven) kon ik eindelijk mijn nieuwe huisje betrekken. En wat heb ik het naar mijn zin in mijn huisje. Heerlijk dat je een huis helemaal in kunt richten naar je eigen smaak. Echt thuiskomen zo.

kaartjes in mijn huis

tijdschriftenrek

beer

Bloggen
In juni is de shop op Nooha.nl verdwenen. Dat was toch ook wel een spannend moment. Ellen en ik besloten om te stoppen met de shop. Voor mij was dat een mooie kans om me meer op bloggen te gaan richten. Iets waar ik echt blij van word. Sinds juni verschijnt er om de dag een post op Nooha. De ene keer een DIY-project, de andere keer iets leuks voor in huis, een lekker recept van Amber, de date-avonturen van Sophie en natuurlijk mijn eigen columns. Daar word ik toch wel het meest blij van. Lekker stukjes schrijven. Bedankt voor de leuke reacties die ik het afgelopen jaar heb gekregen. Dat stimuleert mij om door te gaan. Want ik wil mijn lezers nog steeds laten glimlachen.

geluk bloggen

Buurman
Ik heb een leuke man ontmoet. En hij woont nog naast me ook! 🙂 Ik had al af en toe contact met Buurman tijdens het klussen in mijn huisje, maar zocht er verder niets achter. Totdat de vlam is overgeslagen! Ik ben verliefd en ik voel geen vlinder in mijn buik, maar een complete dierentuin!

geluk buurman

Contractverlenging
Niet iedereen weet dat ik vier dagen per week bij gemeente Ede werk als communicatie-adviseur. Daar werk ik inmiddels ruim drie jaar. Vanwege reorganisatie moest ik solliciteren op mijn eigen functie. En ik ben aangenomen. Weliswaar weer een jaarcontract, maar ik ben erg blij!

Tante geworden
Ik ben tante geworden. Voor het eerst in mijn leven. Zo bijzonder, zo’n kleintje! Trotse tante van lieve Vera!

geluk tante

Vijf bijzondere dingen zijn er afgelopen jaar gebeurd. Normaal blog ik over kleine geluksmomentjes. Maar nu vijf hele grote geluksmomentjes! Ik kijk terug op een heel bijzonder en gelukkig jaar! Op naar 2015!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *