20 december 2014

kerst


Joehoe! Het is bijna Kerst! Wat een gezellige tijd. Vorig jaar had ik helemaal geen zin in Kerst, maar dit jaar des te meer. Vandaag tien vragen over de Kerst aan mezelf!

1. Wat is je favoriete kerstliedje?

Poe, ja dat is dan wel weer een ding. Ik heb niet zoveel met kerstliedjes. De eerste nummers hoor je meteen als Sinterklaas het land uit is. En dan denk ik… Daar gaan we weer. Drie weken lang hoor je constant dezelfde liedjes. Jak. Al moet ik wel eerlijk zeggen. Ik heb mezelf al een paar keer betrapt op het meezingen van kerstliedjes!

2. Wat is je favoriete kerstfilm?

Home Alone! 🙂 En dan het liefst alle films achter elkaar!

3. Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?

Ehh, ik heb niet echt wensen eigenlijk. Ja, een witte Kerst zou leuk zijn. Maar waar ik het meeste zin in heb is eigenlijk gewoon de kerstvakantie. Even doen waar ik zin in heb en leuke dingen doen met nog leukere mensen.

4. Wat is je favoriete make-up look voor de Kerst?

Mag joggingsbroek aan en blote-billen-gezicht ook? OK, de middenweg. Eerste Kerstdag opmaken (beetje glitter mag dan wel!) en de andere dag geen make-up op!  

5. Wat draag je het liefst tijdens Kerst?

Leuk jurkje op een van de twee dagen en de andere dag dan toch echt die joggingsbroek. En dan niet om sportief te doen, gewoon filmpjes kijken en bankhangen.

6. Liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?

Beide! Eerst naar buiten voor een heerlijke wandeling en daarna lekker opwarmen.

7. Hoe ziet jouw ideale Kerst eruit?

Een Kerst zonder verplichtingen. Niet dat alle dagen propvol staan gepland. Ik vind het wel leuk om familie te bezoeken. En naar opa kijken tijdens de zangdienst op eerste Kerstdag.

8. Wat ga jij doen met Kerst dit jaar?

Op eerste Kerstdag naar mijn schoonouders en ’s avonds naar de Kerst, waar mijn opa zingt. Op tweede Kerstdag gaan we steengrillen bij mijn vader. En daarna? Als we niet te laat klaar zijn borrelen bij vrienden. Best een vol programma dus!

9. Heb je een echte kerstboom of een neppe?

Super nep! 😉 Een kerstboom van maskingtape. Nepper kan niet! 😉

10. Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?

Vorig jaar turkooise ballen, maar dit jaar heb ik niet eens ballen in de boom hangen. Maar wel een sterrenslinger en lampjes. Ik hou ervan!

Ik wens je hele fijne Kerstdagen met lieve mensen om je heen!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *