18 december 2014

kerstboom


In november begon het al te kriebelen. Ik wilde mijn kerstboom ‘opzetten’. Maar ik had met mezelf afgesproken dat ik dit jaar moest wachten totdat Sinterklaas het land uit was. Vorig jaar stond mijn kerstboom namelijk al vóór Sinterklaas. Dit jaar heb ik mezelf weten te beheersen. In mijn huisje heb ik niet echt ruimte voor een echt exemplaar. Maar daar heb ik iets op verzonnen. Mijn eigen kerstboom van masking tape. Staat nog gezellig ook. Laat die feestdagen maar komen! 

kerstboom

Met masking tape plakte ik een kerstboom op de muur.

kerstboom

Tijd voor de sterrenslinger. Ik maakte een hele lange sterrenslinger. In een eerdere blogpost legde ik al uit hoe je deze sterrenslinger maakt. De slinger plakte ik ook vast met maskigtape. Dit hoeft helemaal niet zo netjes.

kerstboom

En toen was ik klaar. Dacht ik. Ik miste toch lampjes. Daarom kocht ik bij Hema toch nog lampjes en plakte deze ook vast aan de muur.

kerstboom

Klaar! Ik vind het heel gezellig! Het is strak, maar ook gezellig.

kerstboom

Deze roodkoperen kaars kocht ik bij de Action. Ge-wel-dig!

kerstboom

Gezellig! En nu met een dekentje op de bank! 🙂 Hoe ziet jouw kerstboom eruit?

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

4 reacties op “Mijn kerstboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *