boekje


Verslaafd! Dat ben ik. Verslaafd aan lieve, schattige, kleine boekjes. Om de boodschappen in te schrijven, mijn dromen en andere mooie herinneringen. Het begon vorig jaar. Ik kocht bij een pop-up store in Zwolle het boekje met de tekst ‘voor mijn lief’. En sindsdien heb ik mijn collectie uitgebreid.

boekje

Ik kocht bij Hema blanco boekjes en stempels. Nu stempel ik zelf ook teksten op de boekjes.

boekje

Zo stempelde ik het woord love op een boekje.

boekje

Cute!

boekje

Ik kreeg pas ik tip van iemand. Ik droom namelijk de laatste tijd ontzettend veel. Zij raadde me aan om mijn dromen op te schrijven. Sindsdien schrijf ik mijn dromen op. Maar dat niet alleen. Ik schrijf per dag ook een geluksmomentje op. Dat kunnen heel kleine dingen zijn. Maar het helpt wel! Zo schrijf ik mijn hoofd lekker leeg.

boekje

Mijn dromen en herinneringen boekje! 🙂

boekje

De complete collectie!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *