8 december 2014

christmas gifts


Hoppakee! Sinterklaas is het land weer uit. Pepernoten op. Er ligt vast nog wel een verdwenen chocoladeletter in de kast. Nu wachten op volgend jaar. En dat betekent dat Kerst weer voor de deur staat. Vandaag drie inpaktips voor je!

christmas gifts

Oke, we beginnen! En de inpaktips zijn zo makkelijk. Dat kun je zelfs met twee linkerhanden. Komt ie:

christmas gifts

Pak een cadeautje in. Met stempels stempel je ‘ho ho ho’ op het pakketje. Vervolgens plak je twee candy canes op het pakketje. Klaar!

christmas gifts

Pak weer een cadeautje in. Dit keer met zwart inpakpapier. Ik was op zoek naar zwart glimmend inpakpapier, maar dat kon ik echt nergens vinden! Dus dan maar dit inpakpapier. Ik kocht een witte paint marker bij de Bruna. Met de paint marker schreef ik tekst op mijn cadeautje. Ook al weer klaar!

christmas gifts

Het derde cadeautje is iets meer werk. Pak weer een cadeautje in. Knip uit bruin papier lange strookjes. Vouw de strookjes vervolgens om het touwtje heen. Plak dubbelzijdig plakband tussen de strookjes, zodat de strookjes vast blijven zitten. Vervolgens kun je weer lekker stempelen (ik ben he-le-maal gek op die stempels, soort van stempelverslaafd) 🙂 Plak het touwtje met maskingtape aan je cadeautje.

Je cadeautjes zijn klaar om onder de kerstboom te leggen! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *