2 december 2014

Sleutelhanger-banner


Ik ben een sloddervos. Wil ik nog even een boodschap doen, ben ik mijn sleutels weer eens kwijt. En als ik dan weer bij mijn auto aankom, liggen mijn autosleutels onderin mijn tas. Maar met deze sleutelhangers heb ik ze vanaf nu zo weer te pakken! Ben jij je sleutels ook altijd kwijt? Niet meer met deze gezellige sleutelhangers! 

Wat heb je nodig?

  • Boerderijdieren
  • Spuitverf
  • Schroefogen
  • Boormachine
  • Sleutelringen

Hoe maak je het?

Boerderijdieren spuiten, gaatje boren in de rug van het dier (zielig!), haakje erin draaien en aan je bos hangen die vrolijke dieren!

sleutelhanger

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *