22 november 2014

Tinder


Stiekem keek ik maandag onder werktijd op Tinder. Nou, ja stiekem. Twee collega’s van me vonden het maar al te interessant die vleeskeuring. Ze gaven hun ongezouten mening en gaven aan welke ik wel en niet moest liken. We hadden ontzettend veel plezier, zaten de meeste mannen uit te lachen en hadden op de meeste wel commentaar. Totdat ik spontaan rode oortjes kreeg. Er kwam een ont-zet-tend lekker ding langs. Eigenlijk te mooi om waar te zijn. Dat werd een hartje dus. Vol verwachting wachtte ik af. 

Een nieuwe match! En ook nog van dé mooie man. Nu moest ik nog een goede openingszin bedenken want ik moest eruit springen. Het kon nooit zo zijn dat deze man maar een handjevol likes had. Ik vroeg mijn mannelijke collega dus om advies. Waar zou jij blij van worden vroeg ik hem. Stuur hem: “Is dit een foto van je vriend? Anders wil ik wel met je vriend daten.” zei hij. Nog geen 10 seconden later had ik het verstuurd. En meteen kreeg ik een reactie.

We stuurde dezelfde dag nog wat berichtjes. Ik vond zijn baan interessant, zijn leeftijd, zijn interesses. Er was eigenlijk niets wat ik niet leuk vond aan de man. Behalve dat hij zoveel reacties kreeg. Dezelfde avond had hij al 200 matches vertelde hij. Ik vond alles prima, zolang hij nog maar met mij praatte.

Ik probeerde een date met hem te regelen. Hij zei dat die date er binnenkort wel van kwam. Dus liet het maar weer los. De dagen erna kletsen we nog wat op Tinder. Ik vroeg het nog eens en toen zei hij zo uit het niets: “Ik moet je wat vertellen.” Ik heb dit Tinder-account aangemaakt om mijn zusje in de zeik te nemen. Ze is al drie keer voor niets naar een afspraakje gekomen, waar ik uiteraard niet was.” Ik kon er eigenlijk wel om lachen. Ik zie dat zusje al vol stress en tuttend in de badkamer staan. Omdat ze – net als ik – ontzettend benieuwd was naar deze mooie en intelligente man. Mr. Mooiboy bleek er dus niet zo uit te zien in het echt. En het bleek dat we ook nog op dezelfde school hebben gezeten. Ook was hij een paar jaar jonger dan hij in eerste instantie zei. Daar ging mijn sprookje. Was het inderdaad toch te mooi om waar te zijn…

De 28-jarige Sophie is vrijgezel en gastblogger op Nooha.nl. Sophie is wanhopig op zoek naar de ware. Op Nooha.nl blogt ze over haar vrijgezellen leven en haar zoektocht naar Mr. Right.

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *