20 november 2014

Barneveldse Krant


Jeej! Ik stond afgelopen zaterdag in de Barneveldse Krant. Zo leuk! Ongeveer drie weken geleden werd ik geïnterviewd door een journalist van de Barneveldse Krant en mijn huis was het decor voor de fotoshoot. Het interview zou al eerder in de krant verschijnen, maar vanwege teveel kopij is het een week opgeschoven. 

Zaterdagochtend werd ik wakker van een berichtje! Yes, ik stond nu echt in de krant. Helemaal zenuwachtig stond ik bij de Bruna in de krant te bladeren en da’s toch best schrikken als je je eigen hoofd op de voorkant zie van de weekendbijlage. Snel rekende ik drie krantjes af en fietste ik naar huis. Tijdens het ontbijt las ik het verhaal nog eens door op mijn gemakje. Super leuk om te lezen! Ik heb erg veel reacties ontvangen. Super leuk, bedankt daarvoor! Ik hoop nog heel veel columns te schrijven voor Nooha en verder blijf ik dromen, ik hoop dat ik een column krijg in een tijdschrift! 🙂

Heb je het interview niet gelezen? Lees het hele artikel dat in de krant stond (in PDF).

Barneveldse krant

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *