6 november 2014

borrelbrood


Een hele tijd geleden blogde ik al eens over borrelbrood. Maar er zijn zooooveel variaties dat ik vandaag graag nog een recept met je wil delen. En deze is misschien nog wel lekkerder als de variant met kruidenboter en kaas. Loopt het water al in je mond?

Wat heb je nodig:

  • Rond brood
  • Mozzarella
  • Groene pesto (ook heerlijk zelf te maken!)
  • Cherrytomaten

Hoe je het maakt:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij het brood horizontaal en verticaal aan. Zorg dat je niet helemaal tot op de bodem snijdt.

borrelbrood

Verdeel de pesto, de mozzarella en de (cherry)tomaten tussen de broodstukken. Prop het brood lekker vol!

borrelbrood

Bak het brood vervolgens 15 minuten af.

borrelbrood

Smullen maar! Wat ik me nu afvraag he. Vind jij de foto’s er onsmakelijk uitzien? Foto’s maken van eten is namelijk best lastig. En helemaal als het donker is buiten. Anyway! Als het water je niet in de mond loopt door de foto’s, dan raad ik je aan om het gewoon te maken. Het smaakt namelijk wel heerlijk! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “Recept: Borrelbrood

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *