29 oktober 2014

herfst


De slippers en zomerjurkjes kunnen de kast weer in. De zomer is nu echt voorbij. En hoewel ik toch echt fan ben van de lente en zomer heeft de herfst ook zijn charme. Heerlijk met een dekentje op de bank, met een kop thee en een stuk speculaas. En nu je in deze regenachtige maanden vaker thuis bent, breng je natuurlijk ook de herfst in huis! Hoe? Kijk mee!

herfst

Zoek blaadjes in het bos! Laat de blaadjes drogen. Leg iets zwaars op de blaadjes zodat ze mooi plat opdrogen.

hersft

Ophangen met masking tape! 🙂

herfst

Ready! Gauw op de bank kruipen nu met een dekentje! Fijne herfst!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “Haal de herfst in huis!

  • Karin

    Net van de week hele lading bladeren in kliko gegooid. Zaten zulke mooie bij, dus met pijn in t hart.. Dacht erbij: “tsja om ze nou weer op een schaal te leggen” . Vind jouw tip heel leuk! Kijken of ik er nog een paar kan redden voor aan de wand. Doei!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *