19 oktober 2014

mijn bucketlist


Er zijn veel dingen die ik nog wil doen in mijn leven. Daarom heb ik mijn eigen bucketlist gemaakt, met daarop de dingen die ik het komende jaar, de komende tien jaar of eens in mijn leven nog een keer wil doen. Soms zijn het kleine dingen, soms grote dingen. Kijk je mee?

Een bezoek brengen aan Auschwitz
Ik heb een fascinatie voor de tweede wereld oorlog. Ik wil daarom eens een bezoek brengen aan Auschwitz.

10 kilometer kunnen hardlopen aan een stuk door
Ja, die 5 kilometer is me al eens gelukt. Zelfs al een hardloopwedstrijd gerend. Dat ging me niet makkelijk af kan ik je vertellen. Ik ben gewoon a-sportief. Maar nu de 10 km nog een keer. Heerlijk aan een stuk door je hoofd leeg rennen en een beetje conditie opbouwen.

Een (mooi) schilderij maken
Een beetje creabea ben ik wel. Maar ik heb nog nooit een mooi schilderij gemaakt. Lijkt me leuk om te doen. En dan mag het geen abstract schilderij worden met een paar vegen. Het moet echt lijken. En het moet zo mooi zijn dat ik het in mijn woonkamer op wil hangen.

Een eerste huis kopen
Check! Eh, dat heb ik eigenlijk al gedaan. Begin van dit jaar heb ik mijn eigen huisje gekocht!

Verliefd worden
Check! Weer een keer smoorverliefd zijn. Heerlijk! En dan niet dat ik een paar vlindertjes in mijn buik voel, maar gewoon de complete dierentuin!

James Blunt aanraken
Check! Ook al gedaan! In maart van dit jaar was ik in de HMH bij het concert van James Blunt. En hij ging crowdsurfen. Helaas kwam ie niet in de buurt van mij. Omdat ik het concert zo goed vond besloot ik zijn tourschema te bekijken. In april gaf hij hetzelfde concert in Brussel. Ik heb meteen tickets besteld. En ik wist nu dat James weer ging crowdsurfen. Ik stond mooi vooraan! En ik kon zijn buik aanraken! 🙂

Iets goeds doen voor een ander
Even niet aan mezelf denken, maar iets goeds doen voor een ander.

Carnaval vieren
Fout pakkie aan en gaan met die banaan. Dit moet ik toch een keer meemaken in mijn leven?

Mezelf een compleet andere look aanmeten
Nieuwe haartjes, nieuwe kleertjes, nieuwe make-up! Gewoon omdat het kan!

Een (kinder)boek schrijven
Lijkt me heerlijk! Ik denk dat ik het dan ga schrijven over de tijd dat ik in een caravan woonde. Wat een avontuur en heerlijke jaren heb ik daar meegemaakt. Hoe gaaf is het als je je eigen boek in je handen hebt? Eh, en dan is het ook nog mooi als ie in de boekhandel komt te liggen.

Filmmarathon
24 uur achter elkaar films of een serie kijken. Met een dekentje op de bank. Ohja, toiletbezoek is toegestaan.

Nee leren zeggen
Ja, dat is goed. Doe ik! Prima! Wanneer? Nee, komt niet veel voor in mijn vocabulaire. En daar moet ik verandering in brengen.

Positief denken
Ja, gewoon omdat dat moet van mezelf.

Motorrijbewijs halen
Hoe stoer is dat! Een meisje van 1,60 cm dat op een motor kan rijden. Een mini-moter dat wel 🙂 Heerlijk op vrije dagen een eind rijden.

Meer boeken lezen
Hier gun ik mezelf geen tijd voor. Dat is zo stom, want ik vind het heerlijk om een goed boek te lezen. Werk aan de winkel dus.

In mijn nakie zwemmen
Tja, waarom?

M’n ideale gewicht bereiken
Zucht…

Mama worden!
Een leuke, lieve, en gezellig moeder!

Op vakantie naar een bounty eiland
Zon, strakblauwe zee, palmbomen, cocktail, rust! En dat twee weken lang graag! Maladiven here I come!

Columns schrijven voor een tijdschrift
Het lijkt me zo gaaf als ik een eigen column heb in een tijdschrift. Gewoon om mijn dagelijkse strubbelingen te delen!

Trouwen
Trouwen met de liefde van m’n leven.

Uitgaan tot 7 uur in de ochtend
Kijk, dat heb ik natuurlijk al wel eens gedaan. Maar moet eigenlijk gewoon een keer per jaar gebeuren.

Minder bang zijn voor dingen
Ik ben een watje. Echt waar! Het is zelfs zo erg dat ik tijdens een survival (10 jaar geleden) met twee touwen over het water heen moest lopen. Van ellende en angst ben ik maar gelijk gaan zwemmen. 🙂 🙂 🙂

Zoenen in de stromende regen
Gewoon omdat het kan! Net als in de film! 🙂

Ik denk dat ik mijn lijst nog wel ga uitbreiden! Zodra ik weer wat kan afvinken van mijn lijst, laat ik het jullie weten. Wat staat er op jullie bucketlist?

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Één reactie op “Mijn bucketlist

 • Douwe Terpstra

  Even over het motorrijden het hoeft geen mini motor te zijn hoor
  Ik rij op een normale motor en ik ben ook maar 1.70 en ik weet zeker dat jij er ook op past en dat je met je
  Voeten de grond nog kan raken kijk maar eens naar het model Yamaha XV 535
  Dat is wel een ouder model maar een goede motor en leeftijd zegt niet zo veel.
  Als je je rijbewijs hebt dan wil ik je wel helpen zoeken naar een goede motor voor jou
  Ik rij al 44 Jaar motor en heb veel ervaring opgedaan.
  Ik vind het erg stoer als je ook gaat rijden.

  Groeten Douwe

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *