5 oktober 2014

Banner-Rome


Vorige week zat ik samen met zes vrienden in Rome. M’n vriendinnetje werd namelijk dertig. Een goede reden voor een Citytrip.

rome

Dááááág somber weer in Nederland. Rome, here we come!

Dag-1---02

De eerste dag kookten we heerlijk Italiaans.

rome

En daarna relaxten we in het super leuke appartement!

rome

De volgende dag stond in het teken van cultuur snuiven.

rome

Ben de naam van dit gebouw kwijt! 🙂

rome

Kletsen!

rome

Het colosseum! Wauw, indrukwekkend!

rome

Colosseum!

rome

Mooi kiekje!

rome

Ooooh, dit was zooo jammer. Ik wilde een wens doen bij de Trevi-fontein. Maar hij werd net gerestaureerd. Goede reden om nog een keer terug te gaan naar Rome. 😉

rome

Tijd voor een terrasje.

rome

En nog een terrasje.

rome

De volgende dag gingen we naar het Vaticaan. Ook erg indrukwekkend!

rome

De Sint-Pietersbasiliek van binnen. Wauw!

rome

Weer een terrasje!

Dag-3---05

We hadden prachtig weer! 27 graden! We genoten volop van de zonnestralen.

Dag-3---06

’s Avonds gingen we uit eten bij een super leuk restaurantje. Natuurlijk vierden we de verjaardag van Aline.

rome

En dit was echt het allerleukste cafeetje dat ik ooit heb gezien. Alles klopte gewoon. De lampen, de muziek, de cocktails en de kleding van de barmannen. Super leuk!

rome

De volgende dag moesten we alweer gaan. Aline kreeg aan het begin van het weekend het boek ‘Wrech this journal’. Eerder schreef ik al een blog over dit boek. Nu moest Aline allemaal opdrachten uitvoeren. 🙂

rome

Wat een pech had ik op de terugweg. Ik was vergeten om mijn handtas in de koffer te stoppen. Dus dat moest ik alsnog doen. Met het nodige duw en trekwerk, zweet op m’n voorhoofd en hulp van een andere passagier is het toch gelukt. 🙂 We gingen weer richting Nederland. Wat hebben we een super leuke week gehad. Rome is echt een aanrader. De historie, het eten, de leuke straatjes en de temperamentvolle Italianen! Ik hoop zeker nog eens terug te komen (kan ik meteen mijn wens doen!) 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

6 reacties op “Citytrip: Rome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *