27 september 2014

tijdschriftenrek


Ja, hoe heet dit eigenlijk. Het is niet echt een tijdschriftenrek. Maar, voor het gemak noem ik het maar even zo. Ik ben al ja-ren lid van de LINDA. En ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om de tijdschriften weg te gooien. Toen ik ging verhuizen, bedacht ik een handige oplossing. Het bespaart ruimte en het staat nog leuk ook!

tijdschriftenrek

Deze mooie eiken plank is op maat gezaagd. Kan ik mooi alle LINDA’s. die ik heb kwijt.

tijdschriftenrek

De eiken plank vind ik zo mooi. Staat lekker robuust en stoer. De wieltjes die we eronder zetten komen bij de Action vandaan.

tijdschriftenrek

Joehoe! Zoooo blij mee! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *