19 september 2014

flirt


Ik ben een wandelende flirt. Echt. Ik ben vreselijk! Mijn vriendinnen zeggen al: “Soof, hoe jij uit je ogen kijkt. Het is echt niet normaal.” Ik kan er niets aan doen. Ik doe het niet bewust. En eigenlijk wil ik er ook niets aan veranderen. Flirten is héérlijk! En ohja, ik bedoel er ook vaak niets mee. Nou, ja. Meestal niet. 

Het rare is, het zit volgens mij helemaal niet in mij om zomaar te flirten. Waarom flirten mensen? Om de aandacht? Ja, aandacht is leuk, maar wel van leuke mannen. En dat is nou net mijn probleem. Doordat ik zelfs met dikke, oude vrachtwagenchauffeurs flirt, krijg ik ook wel eens reacties waar ik eigenlijk he-le-maal niet op zit te wachten.

Laatst nog. Samen met mijn vriendin genoot ik van een beautyavondje. Er waren uiteraard bijna alleen maar vrouwen. Plus een klein handje oudere, onaantrekkelijke mannen. Terwijl ik een masker op mijn blote-billenhoofd aan het smeren was, sprak een van die onaantrekkelijk mannen – de buurman van mijn vriendin – mij aan. Het enige dat ik dacht was: “Laat me genieten van dit masker en ga weg.” De volgende ochtend lag ik relaxed op de bank, toen ik een appje kreeg van mijn vriendin:

Mijn buurman (ik had al gezegd dat hij enigszins vreemd is he) kwam aan de deur. Hij had van de week al gezegd dat hij jou een leuke meid vindt, maar hij begon er straks weer over. Hij zei: “Volgens mij kan je echt met haar lachen en hebben we dezelfde humor. ”Ik moest je meegeven dat je zulke mooie ogen hebt, die helemaal sprankelen. Zoveel complimentjes dat ik ervan ging blozen haha. Nou je valt in de smaak kan ik je zeggen. Het is dat je 20 jaar jonger bent, anders zou hij volgens mij verliefd zijn. 

Het enige dat ik stuurde was: niet mijn type met drie smileys 🙂 🙂 🙂 Maar altijd goed om te horen. Daarop stuurde ze:

Precies ongeacht hoe oud hij is en (on)aantrekkelijk hij is. Het blijft een compliment van een man 😉

Kijk altijd leuk hoor een compliment. Maar dit was dus een van die keren dat ik er écht, écht niets mee bedoelde. Sterker nog, ik had het niet eens door! Die ogen van mij. Die leven hun eigen leven. Ik ga me eens verdiepen of ik me kan aanmelden voor een bijeenkomst voor Anonieme Flirters. Anonieme flirters? Bestaat dat? Vast niet. Vanaf een kilometer afstand zien ze aan mijn kop al dat ik aan het flirten ben.

De 28-jarige Sophie is vrijgezel en gastblogger op Nooha.nl. Sophie is wanhopig op zoek naar de ware. Op Nooha.nl blogt ze over haar vrijgezellen leven en haar zoektocht naar mr. Right.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *