17 september 2014

stolp


In veel huizen prijkt er een stolp. En ik heb er ook een in huis! Toen ik de stolp kocht wist ik niet wat ik eronder moest zetten. Inmiddels heeft er al van alles onder de stolp gestaan. Van een mini-museum tot een cactus. Kijk je mee met de verschillende ideeën?

stolp

En verzameling cactussen. De cactus is weer terug van weggeweest. Vroeger ging ik weleens met mijn moeder naar de Intratruin. En toen mocht ik altijd een mini-cactus uitzoeken. Een lange tijd heb ik cactussen spuuglelijk gevonden. Maar nu vind ik ze eigenlijk best wel weer leuk!

stolp

Dennenappels onder de stolp!

stolp

De dennenappels heb ik zwart gespoten.

stolp

Of een papieren huisje onder je stolp. Dit huisje is van Heedopter.

stolp

Een klos met koperdraad en een kaart van PAQHUIS.

stolp

Of een mini-museum met boekjes, waar mooie teksten en herinneringen in staan.

Heb jij ook een stolp in huis? En wat staat er bij jou onder?

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *