11 september 2014

the birds and the bees


Yes! Dat dacht ik toen dit pakketje van The birds and bees op mijn deurmat viel. De verpakking zag er al zo leuk uit, dat ik zeker wist: dit moet ik delen met jullie! Het merk The birds and the bees is opgericht in oktober 2013. Met als doel: iedereen een beetje vrolijk te maken. En dat lukt Nanda, de trotse eigenaar en ontwerpster van The birds and bees. Wil je regelmatig juweeltjes voorbij zien komen van The birds and bees? Volg The birds and bees dan op Instagram

the birds and the bees

De sticker op de verpakking is al leuk!!

the birds and the bees

the birds and the bees

De kaarten zijn zo leuk! Ik hou van de verschillende lettertypes en het gebruik van zwart en wit in kaarten.

the birds and the bees

Zelfs de enveloppe is een juweeltje!

the birds and the bees

the birds and the bees

Ik ben verliefd op deze dubbelzijdige posters. Zo handig. Met een handomdraai geef je een andere look aan je interieur. Aan de ene kant van de poster de tekst ‘Ever and ever’ en aan de andere kant: ‘Live your dreams’.

the birds and the bees

Live your dreams!

the birds and the bees

the birds and the bees

Aan de ene kant van de poster de tekst ‘Happiness’ en aan de andere kant de tekst ‘Like a rock star’.

the birds and the bees

Wat een fijne posters! 🙂

Ik ben fan van de kaarten en posters van The birds and te bees. Nanda maakt ook custom made kaarten en posters. Je kunt zelfs bij Nanda terecht voor geboortekaartjes! Ik ben heel benieuwd wat we nog meer gaan zien van The birds and bees!

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *