7 september 2014

tinder


Sophie – Niets is zo veranderlijk als dat ik ben. De ene dag like ik iemand op Tinder en de volgende dag denk ik: “Hoe kan ik hem nou hebben geliked.” Denk ik het ene moment dat iemand met 1 been prima mijn partner kan worden, denk ik het andere moment dat ik alleen maar fotomodellen moet liken. Pff. Tinder is vermoeiend.

Ik heb nu ruim een week contact met een leuke jongen. En omdat Tinder steeds raar doet vraag ik om zijn nummer. “Die geef ik niet zomaar, pas als een eerste date klikt.” Oeps! Meteen vraag ik mezelf af of ik een blauwtje heb gelopen.

Een week later is mijn eerste Tinder date een feit. Ik heb om 21.00 uur afgesproken met de leuke jongen in een kroegje. Niet in mijn eigen woonplaats en ook niet in zijn woonplaats. Stel je voor dat we een bekende tegenkomen. Om 20.50 uur loop ik de kroeg binnen. Ik kijk om me heen en ik zie een jongen aan de bar zitten. Ik herken hem niet goed van de foto, maar heb toch het vermoeden dat het hem is. Ik loop naar de bar en het blijkt hem te zijn.

We kletsen gezellig samen. Toch merk ik als snel dat dit niet mr. Right is. Als hij terug komt van het toilet prikt ie me met beide vingers in mijn zij. OK, nu weet ik het zeker. Het is een beetje een kneusje. Uit beleefdheid drinken we nog een drankje. Daarna gaan we naar buiten. Ik loop voor hem uit en hij krijgt de kans niet om de deur netjes voor me open te houden. Bij de auto vraagt hij of ik nog een keer wil afspreken. Dat vind ik dus de moeilijkste momenten. Ik weet dat ik het niet wil en zeg: “Ja, misschien wel!” Verder spreek ik hem niet meer aan op Tinder.

Op maandag stap ik vrolijk het kantoor binnen en mijn collega vraagt meteen: “He, was het gezellig vrijdag? Ik kijk hem vragend aan. Ja, ik zag je zitten. Had je een date? Ok, afspreken in de buurt van mijn werk doe ik ook niet meer.

Een uurtje later krijg ik een berichtje van mijn date via Tinder. Of we nummers uit kunnen wisselen. Hij vond het zo’n gezellige avond. Ik zeg dat ik het ook een leuke avond vond, maar dat een relatie er voor mij niet inzit. Ik heb een binnenpretje en denk: ik ben niet diegene die een blauwtje heeft gelopen, maar hij.   

De 28-jarige Sophie is vrijgezel en gastblogger op Nooha.nl. Sophie is wanhopig op zoek naar de ware. Op Nooha.nl blogt ze over haar vrijgezellen leven en haar zoektocht naar mr. Right.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *