5 september 2014

inpaktip


Jabbedabbedoeee… Ik kan écht niet genoeg krijgen van cadeautjes inpakken. Daarom vandaag twee inpaktips! Eén met strijkkraaltjes en één met veren. 

Pakje 1. Strijkkraaltjes
Pak je cadeautje in met bruin inpakpapier. Maak met strijkkraaltjes een sterretje of een andere vorm (jaja, pure nostalgie). Laat het midden van het sterretje open. Knoop daar vervolgens een touwtje aan vast. Je kunt het touw met sterretje nu om je pakje knopen.

inpaktip

Pakje 2. Veren
Pak je cadeautje in met inpakpapier. Plak er vervolgens een paar veren op. Deze roze veren kocht ik bij de Action. Met een pons maakte ik het zwarte sterretje. Die plakte ik er vervolgens op met dubbelzijdig plakband. Done! Weggeven maar! 🙂

 

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *