Zomer Grachten Markt


Net zoals vorig jaar staat Nooha ook dit jaar weer op de Zomer Grachten Markt in Amersfoort. Sinds juni van dit jaar is de webshop van Nooha niet meer online, maar op 30 augustus kun je toch nog een stoere lederen iPad-hoes, sleutelhanger of zipper-bracelet scoren. Dus, save the date en we zien je graag op 30 augustus aan de Kortegracht in Amersfoort. 

Aan de Kortegracht in Amersfoort is het op 30 augustus feest. Langs de gracht vind je ongeveer 40 kramen met bijzondere producten en lekkers: van sapbar tot sieraden en oude platen. Als het maar bijzonder en leuk is!

hkhkjhk

Nog snel een zipper-bracelet scoren? We hebben ze nog in verschillende kleuren.

kussens

En ook nog leuke handgemaakte kussens. Bijvoorbeeld kussen BOW-WOW!

sleutelhangers

Handgemaakte lederen sleutelhangers!

Tot 30 augustus! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *