servies


OK, nu is het weer net wat minder lekker. Maar als we nog een beetje na-zomer hebben, geniet dan van een heerlijke picknick! Gezellig met je vriendinnetjes of met je date naar een leuk stadje om daar vervolgens op een idyllisch plekje neer te ploffen. En dan? Genieten van het lekkers en de goede gesprekken. En het lekkers eet je natuurlijk op met dit zelf-gepimpte-servies! Ik maakte drie setjes voor je. Fijne dag!

servies hartje

Ga je voor simpel? Plak een klein hartje op het uiteinde van het bestek. Cute!

servies kiss

Plak masking tape op je servies. Je kunt hem natuurlijk zo laten, maar…

servies kiss

… Je kunt er natuurlijk ook een tekst op schrijven. Bijvoorbeeld: I kiss better than I cook. Moet je wel zeker weten dat je met een leuk iemand op date gaat. Want anders gaat hij je hier misschien aan herinneren! 😉

servies touwtje

Met een simpel touwtje kun je setjes bestek maken.

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “Picknicken, maar wel met leuk servies!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *