16 augustus 2014

boomstamtafel


Al eerder schreef ik dat ik een boomstamtafel in huis had. Toen ik begin dit jaar een eigen huis kocht, zocht ik allemaal andere meubels uit. Ik wilde dat mijn huis echt mijn huis werd. Ook had ik ruimte voor een grotere ‘salontafel’. Kon ik meteen meer dingen kwijt. Ik heb veel wit in huis. De houten meubelen in mijn huis zorgen voor meer warmte. Daarom wilde ik – net zoals in mijn vorige huis – weer een boomstamtafel. Maar dit keer koos ik voor een groter exemplaar!

Boomstamtafel-stap-1

Mijn lieve opa en broertje zijn druk bezig met mijn nieuwe tafel. Ik heb twee boomstamplakken. Onder een schijf hebben ze vier wieltjes geplaatst. Handig hoor die mannen!

Boomstamtafel-stap-3

Kijk eens hoe gaaf! Door de wat killere, strakke vloer zorgt de tafel toch voor warmte.

Boomstamtafel-stap-2

Zo blij met mijn tafel! Een beetje scheef, een beetje robuust, maar ik hou ervan. Eerst wilde ik 1 plak neerzetten, maar achteraf is het beter zo, anders werd de tafel wel erg laag.

Boomstamtafel-stap-4

Bloemen op tafel staan zo leuk. Deze tulpen hebben kartelrandjes. 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

4 reacties op “Boomstamtafel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *