8 augustus 2014

mijn kantoor


Hoewel ik vaak beneden achter mijn laptop zit, ben ik altijd blij als ik mijn kantoor binnen loop. Het is een plekje dat rust uitstraalt en ik ben gek op de accessoires en kaartjes die er hangen.

kantoor

Het houten huisje maakte mijn broertje voor me van een snijplak. De boekjes kocht ik in een pop-up store in Zwolle. Ik vind ze zo leuk! Het witte boekje met de hondjes is van Studio Teer. En het boekje met de tekst ‘voor mijn lief’ is van Studio Waanzin. De houten klos kocht ik in een winkeltje in Zwolle. En het roodkoperen draad, bleef over toen de elektriciën elektra aanlegde in mijn huis.

kantoor

kantoor

Ik hou van kaartjes en mooie teksten!! Mijn hele huis hangt ermee vol. Het kaartje met ‘Ik lief jou’ kocht ik ook in het winkeltje in Zwolle. En de kaart met de beer is van Liekeland. Wauw! Wat is die kaart gaaf! Ik kan niet meer terugvinden waar de zwart/witte kaart vandaan komt.

kantoor

De kapstok mocht ik gratis meenemen op een rommelmarkt. Ik heb hem wit geschilderd. Aan de kapstok hangt een ring en een stuk touw. Die komen uit een gymzaal, ik vind het erg stoer staan! De laptoptas kocht ik ongeveer twee jaar geleden bij de Primark. Het bloemenhaarbandje kocht ik ook bij de Primark. Met het idee om hem op te doen op de Foute Party van Q-Music. Aan de roodkoperen kledinghanger hangt een LINDA.

Mijn kantoor is een verzameling van mooie en belangrijke dingen voor me! Ik ben altijd op zoek naar teksten en kaarten die me inspireren in mijn dagelijks leven.

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *