uit eten


He, hallo! Kijk je mee wat ik de afgelopen maand deed? Ik weet niet meer precies wanneer wat was. En of de volgorde klopt! 🙂 Als je het leuk vindt om een sneak peak te zien, laat het me weten! Dan zorg ik dat ik de volgende keer wel onthoud wanneer wat was! 😉

wandelen

Samen met mijn vriendinnetje Jacqueline ging ik een wandeltocht lopen. Het was de bedoeling dat we 16 kilometer gingen wandelen. Door het vele kwebbelen zijn het er uiteindelijke 18 geworden (als het niet meer is). We hebben zoooo gelachen, omdat we steeds de weg kwijt waren (en het dom vonden dat andere mensen verkeerd liepen). We hadden zulke zere voeten! Uiteindelijk hebben we van schoenen gewisselend. De drie dagen erna kon ik nauwelijks lopen. Jacqueline had blaren en liep vervolgens drie weken op slippers. En ik had een ontstoken pees. Doen we snel weer he Jacqueline?

uit eten

Samen met mijn zus en broertje gingen we een hapje eten. Het was zo gezellig om weer even bij te kletsen!

uit eten

Als voorgerecht at ik gebakken camenbert. Jum!

spreuk

Deze mooie spreuk kwam ik tegen!

spelletje

Bij opa en oma deed ik een spelletje Rummikub (gek woord eigenlijk, nu ik dat zo type).

neefje

Mijn lieve neefje Johan kwam mijn huis bewonderen. Ik had hem een hele tijd niet meer gesproken. We hebben lekker bijgekletst op het terras.

hardlopen

Yes! Ik ben weer begonnen met hardlopen!

hardlopen

Ok, ik ren nog niet zo snel, maar ik doe het mooi maar wel. Ik train nu voor de 5 km. Samen met Evy. Binnenkort een blog hierover.

ijs

Ik trakteerde mijn twee collega’s op ijs en was zelf zo sterk om eraf te blijven.

kettlebell

Kettlebell training! Heavy, maar wel heel leuk!

kroeg

Met Sabine ging ik een drankje doen.

loosdrecht

Een dagje varen op de Loosdrechtse Plassen. Het was heerlijk weer en we genoten volop!

loosdrecht

Gezellig al die bootjes in het water!

 

WK

 

WK!

fruit

Fruit, fruit, fruit!

harajuku

Ik ging naar de Foute Party van Q-music. Wat ik was: Harajuku!

eekhoorn

Klein geluksmomentje! Tijdens het hardlopen zag ik een eekhoorn!

bon bon

Mijn collega trakteerde op zelfgemaakte en gezonde (!) bonbons. Ze zien er misschien niet heel smakelijk uit, maar ze zijn zooo lekker!! Ik ga het recept even aan haar vragen, zodat ik er ook een blog over kan schrijven.

Borrel

Vette hap, om de vakantie van sommige collega’s in te luiden.

Carpaccio

Jum, carpaccio, my favorite!

fruit

Mijn collega trakteerde gezonde fruit-snacks!

shake

Een shake om mijn ijzer-tekort op te krikken. Wat er in zit? Aardbei, spinazie, banaan, sinaasappels en lijnzaad.

tompoes

De stagiaire trakteerde, omdat zijn stageperiode erop zat.

zomer

Zomer!! Tijd om weer kleurige hakken aan te doen.

salade

Gezellig lunchen met een van mijn collega’s! O, nu ik de foto’s terug kijk, zie ik vooral veel eet-foto’s! Hihi!

Wil je vaker een sneak peak? Laat het me weten, dan zorg ik dat ik nog meer foto’s maak! 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

6 reacties op “Sneak peek: juni/juli 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *