wat je zegt ben je zelf


Een groot fan ben ik van kaartjes en mooie teksten. Als ik in schattige winkeltjes kom, kijk ik altijd of er mooie kaarten zijn met teksten die mij aanspreken. Toen ik ging verhuizen, koos ik voor de kleuren roodkoper en oud-roze. En ik kon helaas geen kaartjes vinden in de kleur oud-roze. Daarom besloot ik om er zelf maar een aantal te ontwerpen. Je kunt ze ook zelf downloaden.

kaart bucketlist

Download de kaart Bucketlist.

kaart hart

Download de kaart Hart.

kaart polkadot

Download de kaart Polkadots.

kaart wat je zegt ben je zelf

Download de kaart Wat je zegt ben je zelf.

Bij Greetz kun je eigen kaarten ontwerpen. Je kunt bijvoorbeeld een van deze ontwerpen kiezen. Dan krijg je het ontwerp op mooi stevig papier thuisgestuurd. Ziet er wel zo mooi uit! 🙂 Welke kaart vind je het leukst?

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *