27 juli 2014

tinder


Je moet echt op Tinder zegt een vriendin tegen me. Tinder? No way! Straks zien bekenden dat ik op Tinder zit. Ik doe het echt niet! Nog geen drie minuten later download ik zenuwachtig de app.

M’n vriendin legt me snel uit hoe het werkt en dan begint de vleeskeuring. Ik vraag me af wat de mannen denken als ze mij zien, maar verdring de gedachte snel. De knappe mannen krijgen een hartje en de minder aantrekkelijk een kruis. Maar ik praat het goed voor mezelf. In de kroeg stap je toch ook alleen af op mannen die je er goed uit vindt zien of die iets aantrekkelijks hebben?

New match! Poe, ik krijg het Spaans benauwd. Ik heb een match! Wat doe ik nu? “Stuur hem een berichtje zegt m’n vriendin.” Het eerste gesprek is al snel een feit.

Een week later kijk ik na een avondje stappen nog even op Tinder. Inmiddels heb ik een aantal matches. Ik krijg een berichtje. Wat ik aan het doen ben. “Ik lig op bed en ga slapen”, zeg ik tegen mijn match. We kunnen ook wat anders doen zegt ie? M’n alarmbellen beginnen te rinkelen. Zou die dát bedoelen? Wat heb je aan vraagt ie? Ja dus! Ik ben Tinder dankbaar dat ze een ‘blokkeren’ knop hebben ontwikkeld. Eindelijk kan ik rustig gaan slapen.

De 28-jarige Sophie is vrijgezel en gastblogger op Nooha.nl. Sophie is wanhopig op zoek naar de ware. Op Nooha.nl blogt ze over haar vrijgezellen leven en haar zoektocht naar mr. Right. 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *