Amber


Ciao! Hier ben ik, de andere (nieuwe) gastblogger voor Nooha! Zeer vereerd om deze blog uit te breiden met mijn kookkunsten & recepten – maar allereerst even een kleine voorstelronde!

Ik ben Amber, in 2012 afgestudeerd aan de Kunstacademie (Vormgeving), inmiddels werkzaam als vormgever, marketing & communicatiemedewerker bij Bopita en eigenaresse van Sposa e lo Sposo; bruidsfotografie, babyshoots, loveshoots & ontwerp kaarten.

Werk

De overige uren in de week besteed ik aan tennis(les), hardlopen, mijn hippe naaiclubje, tuinieren, schilderen en samen zijn met vriendlief en vrienden.

Daarnaast ben ik dol op eten, koken & bakken! In mijn tuintje staat welgeteld één sierplant (een vlinderstruik), verder alleen maar groente, fruit en kruiden. Om die passie voor het koken te delen met anderen (behalve mijn lieve vrienden), post ik maandelijks een recept op Nooha.nl. Met zoveel mogelijk verse ingrediënten en veel uit de Italiaanse keuken, my favorite… 😉 Makkelijke recepten, moeilijke recepten, seizoensgebonden, zoet, hartig, afwisseling van voor-, hoofd- en nagerecht: van alles komt voorbij!

Koken

Benieuwd? Blijf dan Nooha in de gaten houden voor het eerste recept!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

3 reacties op “Even voorstellen: Amber!

  • Maartje

    Scheet wat super tof dat je hier gaat bloggen!! Ik ga je volgen en uiteraard jouw kookkunsten live proeven 😉 kusje voor mijn duizendpootje

    Reply
  • Tanja

    Lieve collega, ik kan niet wachten om jouw heerlijke recepten uit te proberen. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk 🙂

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *