19 juli 2014

kaarten met pit


Op 25 mei was ik op de Hip en Handgemaakt markt in Nijmegen. En daar ging mijn hartje sneller kloppen van deze ontzettende leuke kaarten en boekjes van ‘madewithpit’.

“madewithpit is spontaan ontstaan uit enthousiasme en liefde voor mooie dingen. Een mooie stof, een lekker broodje, fijn papier, goede muziek en de mogelijkheid om dat alles samen te vatten in onze producten. We houden van opvallende combinaties van kleur, materiaal en designs en maken spullen die we zelf zouden willen hebben.” Dat is de missie van madewithpit. En dat zie je terug in de super leuke producten. 

Ik kon bijna niet kiezen tussen de verschillende kaarten en boekjes. Daarom kocht ik acht kaarten.

kaarten met pit

kaarten met pit

kaarten met pit

kaarten met pit

Hoe geweldig is deze tekst! 🙂 Hoera het is een baby!

kaarten met pit

Ik ben he-le-maal gek van zulke boekjes. Ik koos uiteindelijk voor het boekje met de tekst ‘Make it happen’.

Je kunt de producten van ‘madewithpit’ ook online scoren! Ik ben benieuwd wat we nog meer gaan zien van de ontwerpsters.

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *