17 juli 2014

printic


Oe la la! Ik ben weer dol-enthousiast over een app. Printic! Vroeger liet ik natuurlijk best wel eens foto’s afdrukken, om ze vervolgens maanden te laten liggen in de winkel. Met Printic kun je je (Instagram) foto’s echt heel makkelijk bestellen én je krijgt ze (heel snel) als polaroid foto thuis gestuurd. Hoe leuk!!

Je download de app makkelijk op je smartphone. Daarna kun je kiezen welke foto’s je wilt bewerken en ontvangen. Per foto betaal je 0,79 cent. En verzenden is gratis. Je kunt trouwens ook nog teksten toevoegen aan de foto’s, maar dat heb ik niet gedaan. Wat ik ook super leuk vind aan de app, is dat je foto’s ook gemakkelijk naar iemand anders kan sturen. Dus bestelde ik meteen een foto voor m’n zus. Nadat ik had betaald via iDeal (werkte prima), werd ik weer op m’n ongeduldigheid aangewezen. Ik moest wachten tot m’n foto’s binnen kwamen. En ze kwamen sneller binnen dan verwacht! Binnen twee dagen had ik de foto’s binnen.

Super blij werd ik toen ik het schattige oranje envelopje op mijn deurmat zag liggen. En nog enthousiaster werd ik van de inhoud. De foto’s zien er goed uit. De kleuren zijn mooi en het formaat van de foto’s vind ik prima. Ik ben helemaal enthousiast!

printic

Pluspunten
– App is makkelijk in gebruik
– Super leuk dat je op een leuke manier je foto als polaroids kunt ontvangen
– De foto’s zijn snel binnen
– Je kunt ook eenvoudig foto’s naar anderen sturen

printic

Minpunten
– Jammer dat je niet kunt beslissen welke afmeting de foto moet hebben

printic

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “Leuke app: Printic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *