13 juli 2014

zomer


Dááááág druk leventje! Welkom weken van hangmat-hangen. Heerlijk! Het is zomer. Tijd voor teenslippers en luchtige jurkjes, picknicken in het gras. Varen op leuke grachten, heerlijke cocktails… én vakantie. Benieuwd hoe mijn ideale zomer eruit ziet?

Ik krijg zomerkriebels van…
De eerste zonnestralen in de ochtend. Hardlopen in de zon. Het terras op met vriendinnen. Leuke feestjes. Wijntjes drinken bij zonsondergang, barbecuen, naar het strand. En het gevoel dat je hebt als je weet dat je een paar weken niet hoeft te werken. Dat voelt als vrijheid! Even geen sores, maar de dingen doen die je al zolang wilt doen, maar waar je geen tijd voor had.

Die vakantieliefde vergeet ik nooit meer…
Dat is Dennis. Ik was op vakantie in de Costa Brava en mijn zus en ik ontmoetten twee leuke jongens, waaronder Dennis. Wat ik nooit vergeet is dat hij ontzettend mooie krulwimpers had. Na een avondje stappen liepen we over het strand naar huis met een hele groep. En opeens stonden we te zoenen…

Hier wil ik dolgraag naar toe…
De Maladiven. Het lijkt me echt heerlijk om daar te zijn. En dan in zo’n hutje midden in de blauwe zee. Gewoon even niets doen. Een heerlijk briesje. Af en toe een duik. Boeken lezen en heerlijk eten.

Op vakantie doe ik…
Het liefst zo min mogelijk. Tijdens stedentrips wil ik echt wat van de stad zien. Maar ik kan gerust een week op een ligbed in de zon liggen met tijdschriften en een goed boek. En dobberen op zee op een luchtbed vind ik fantastich. En in de avond natuurlijk lekker eten en wijntjes drinken.

In mijn hangmat lees ik…
Literaire thrillers! En op vakantie lukt het me om tijdschriften van A tot Z uit te lezen. Da’s ook best fijn! 🙂

Hoe ziet jouw ideale zomer eruit?

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *