7 juli 2014

harajuku


Op 27 juni ging ik naar de Foute Party van Q-music. En ik ging als Harajuku. Harawat? Harajuku ja! Ik was een echte Harajuku girl. Kijk je mee?

Wat is Harajuku?
Harajuku is de naam voor het gebied rond station Harajuki in Japan. Elke zondag komen jongeren, gekleed in een verschillende stijlen zoals gothic lolita, visual kei, en cosplay in Harajuku rondhangen. De modestijlen van de jongeren voldoen zelden aan een bepaalde stijl en zijn meestal een mengeling van velen. Harajuku is ook bekend als modehoofdstad. Dit komt door de unieke straatmode. (bron: Wikipedia).

Maar goed. Toen ik wist dat ik als Harajuku verkleed ging kon het shoppen beginnen. Via Google deed ik inspiratie op en daarna ging ik shoppen bij de Action. Eigenlijk kan alles! Hoe gekker of fouter, hoe beter! Bij de Action kocht ik echt de meest vreselijke dingen. Hello Kitty knipjes, armbandjes, kettingen, leggings. Noem maar op. Als het fout is nam ik het mee. En het resultaat: kijk zelf maar! 🙂

harajuku

Ik was een Harajuku-girl en dan echt een meisje-meisje. Met roze en natuurlijk Hello Kitty knipjes in mijn haar (lees: pruik).

harajuku

De strik maakte ik van tule. En met een lijmpistool lijmde ik de pastelkleurige roosjes op de strik. Best fout toch!?

harajuku

Nepwimpers kunnen niet ontbreken. Mijn zus maakte me op. Hoewel het fout was, maakte ze me wel heel mooi op!

harajuku

Nephaar, nepwimpers, kettingen, stikjes, hello kitty, knuffels, foute brillen. Noem het maar op, ik droeg het!

Ik vond het echt super leuk dat je met zo’n feestje he-le-maal los kunt gaan met je outfit. Even doen wat je normaal best zou willen, maar eigenlijk niet kan. De Foute Party van Q-music, was hier een goede gelegenheid voor. 🙂 Ik ga alvast bedenken wat ik volgend jaar aantrek!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “Harajuku

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *