Mag ik je voorstellen


Joehoe! Ik ben helemaal blij. Ik heb een gastblogger gevonden. Een keer per 2/3 weken kun je een column/artikel vinden op Nooha.nl van de 28-jarige Sophie uit Apeldoorn. En om haar een beetje te leren kennen geeft ze antwoord op vier vragen.

Waarom wilde je gastblogger worden bij Nooha?
Het blog van Nooha volgde ik al een tijdje. En opeens zag ik een oproepje waarin stond dat er een gastblogger werd gezocht. Ik dacht dit is mijn kans! Ik maak veel dingen mee en ik vind het ook super leuk om te schrijven.

Waar ga je over bloggen?
Ehh… Ik ga bloggen over mijn zoektocht naar Mr. Right. Ik ben nu drie jaar vrijgezel en in mijn vrijgezellen leven maak ik zoveel – leuke en minder leuke – dingen mee, die wil ik graag delen! 🙂

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik hou er erg van om buiten te zijn. Maakt eigenlijk niet uit wat ik ga doen. Bijvoorbeeld een boek lezen in mijn tuin of een eind hardlopen in het park. Verder schilder ik graag en ga ik graag stappen zodat ik nieuwe mensen leer ontmoeten.

En toch blog je een beetje anoniem? Waarom is dat?
Ik vind het erg leuk om te schrijven over mijn date-avonturen. Maar het is natuurlijk ook wel een beetje spannend. Eerst maar even anoniem dus!

Binnenkort lees je hier de eerste column van Sophie. 😉 Ik zeg: hou nooha.nl in de gaten.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “Mag ik je voorstellen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *