betonrek


Kaartjes, mooie teksten, dierbare herinneringen en foto’s. Ik hou er van! Ik ben he-le-maal gek van kaarten met leuke teksten. En ik vind dat mooie dingen aan de muur horen. Je kunt ze in een lijstje stoppen, of aan de muur plakken met masking tape. Maar waarom verzamel je je dierbare herinneringen niet aan stoer raster van betongaas?

Zaag het betongaas op maat. En dit hoeft helemaal geen mooi stuk te zijn uit de bouwmarkt. Een oud stuk betongaas kun je met een staalborstel mooi maken. Vervolgens kun je het betongaas in een kleur naar wens spuiten. Omdat ik roodkoperen accessoires in huis heb, spoot ik het gaas roodkoper. Klem met knijpertjes kaartjes aan het betongaas. Je kunt ook kiezen voor stoere haken, waar je leuke dingen aan kunt hangen. 🙂

Betonrek-stap-1

Beton-rek-stap-2

Beton-rek-stap-3

Aan mijn rek hangen kaarten, foto’s, een mini-prikbord en een veer van steen. 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

4 reacties op “Moois voor aan de muur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *