19 juni 2014

gastblogger


Hoi ladies, zoals de titel al zegt: ik ben op zoek naar een gastblogger! Iemand met een vlotte pen die ongeveer een keer per drie/vier weken een column/blog voor mijn website schrijft. Heb jij iets met DIY-projecten, interieur, ben je op zoek naar Mr. Right of hou je van het uitproberen van lekkere recepten én hou je van schrijven? Dan zoek ik jou misschien!

Heb je interesse? Mail dan voor 1 juli een voorbeeldartikel (met foto’s) naar info@nooha.nl onder vermelding van Gastblogger. Geef daarin ook aan waarom je graag gastblogger wilt zijn. Wie weet zijn jouw artikelen binnenkort te lezen op Nooha.nl. 🙂

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *